Στον ΠΑΟΚ με παραχώρηση από τον Αστέρα ο Παναγιώτης Τζίμας

0
156
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Την μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Αρκαδική ΠΑΕ. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Τρίπολης διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Στην ανακοίνωσή του ο Αρκαδικός σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Τζίμα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.».

 

Τζίμας: «Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Αστέρα Τρίπολης»

Στις προσωπικές του δηλώσεις μετά την επίτευξη της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Τζίμας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα σπουδαίο και καθοριστικό κεφάλαιο για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης και καριέρας ολοκληρώνεται σήμερα. Στον Αστέρας Τρίπολης χρωστάω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για όσα μου έχουν προσφέρει, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα η οποία σέβεται και δίνει μεγάλη σημασία στα νέα παιδιά. Επίσης τους ανθρώπους της διοίκησης του Αστέρα, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου και βέβαια όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες αυτά τα χρόνια, από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια, καλή πορεία με πολλές επιτυχίες.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here