Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου διεξάγονται οι παράλληλες εκδηλώσεις και ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών ο οποίος πλέον εξελίσσεται σε θεσμό και ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός στα Άνω Δολιανά και την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Με αφορμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση η Πρόεδρος του Κεντρικού Πατριωτικού Συλλόγου Δολιανά Αρκαδίας που αποτελεί εκ των διοργανωτών του συγκεκριμένου αγώνα, κ. Ιωάννα Σάγκα, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» και στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και μίλησε στον Φώτη Αλεξόπουλο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η κα Σάγκα αναφέρθηκε στον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών και στην προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και χρόνο με το χρόνο κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα ακόμη πιο επιτυχημένο. Αναφέρθηκε παράλληλες στις δυσκολίες και στην προσπάθεια για να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας με επιτυχία και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, ενώ μίλησε και για τους συμμετέχοντες που κάθε χρόνο αυξάνονται εμπιστευμένοι όλο και περισσότερο αυτόν τον αγώνα.

Στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης η κα Σάγκα αναφέρθηκε και στην εξαιρετική διαδρομή σε ομορφιά και διαφορετικές εικόνες που εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια του κάθε δρομέα. Μίλησε για την πιστοποιημένη διαδρομή των 5χλμ από την IAAF-AIMS που αποδεικνύει πόσο σοβαρά οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αγώνα. Τέλος εκτός από τη διοργάνωση η Πρόεδρος μίλησε και για τον Κεντρικό Πατριωτικό Σύλλογο Δολιανά Κυνουρίας.

Αναλυτικά όσα η κα Ιωάννα Σάγκα ανέφερε στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» και τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω από το χρονικό σημείο 10’23”:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here