Στο Κορακοβούνι οι διαδικασίες «έτρεχαν» για το γήπεδο, στην Τεγέα όχι…

0
653
Γήπεδο Τεγέας (2018).

Την Παρασκευή 08/05 ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του γηπέδου Κορακοβουνίου. Ένα αίτημα των κατοίκων του χωριού πρωτίστως αλλά και της περιοχής γενικότερα φαίνεται να οδεύει προς την υλοποίησή του. Τι κι αν λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα υπάρχει του γήπεδο του Αγίου Ανδρέα; Οι άνθρωποι του συλλόγου και του χωριού πίεσαν διαχρονικά για να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση του γηπέδου. Ανεξάρτητα από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή κάποια αποδείχθηκε έστω και παρασκηνιακά ασχολήθηκαν και πίεσαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το έργο. Αν και αυτό το κίνητρο σε ότι αφορά τις αθλητικές υποδομές στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι πιο ουσιαστικό στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας γενικότερα.

Στην ευρύτερη περιοχή της Μαντινείας ωστόσο η κατάσταση δεν είναι η ίδια και το αντίστοιχο ενδιαφέρον και κίνητρο για ολοκλήρωση αθλητικών υποδομών σε ότι αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου δεν είναι ανάλογο. Κάτι που μπορεί να φανεί με την περίπτωση του γηπέδου Τεγέας. Ένα αίτημα δεκαετιών που έμενε στα χαρτιά, πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε η υλοποίηση του «πολύπαθου» έργου και λόγω κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων το έργο παραμένει ανολοκλήρωτο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Δεν θα αποτελέσει για όλους εμάς που παρακολουθούμε χρόνια το έργο του γηπέδου της Τεγέας να μην ολοκληρώνεται έκπληξη, αν θα δούμε το γήπεδο Κορακοβουνίου παραδίδεται ανακαινισμένο και η αθλούμενη νεολαία της Τεγέας να παραμένει ακόμη…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here