Στο Λονδίνο για το Deaf Champions League (15-20/04) o ΠΑΟΚΜ Τρίπολης!

0
348

Ιστορική στιγμή για το σύλλογο του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης αποτελεί η συμμετοχή του Αρκαδικού συλλόγου στο Deaf Champions League (Champions League Κωφών) τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Λονδίνο. Ο ΠΑΟΚΜ Τρίπολης πήρε τη δεύτερη θέση στο Π.Π.Π.Κ. (Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωφών) κατά την περίοδο έτους 2018-19, μετά από διετή προσπάθεια αλλά και την δίψα των παικτών Ελλήνων – ευρωπαίων κωφών για το επίπεδο της ομάδας που είναι αλήθεια ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα.

Η αποστολή της Αρκαδικής ομάδας θα μεταβεί στο Λονδίνο τις αμέσως επόμενες ημέρες ενόψει της συμμετοχής για πρώτη φορά στο Deaf Champions League το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15-20/04/2019. Με αισιοδοξία και θετική σκέψη όλοι στις τάξεις του Αρκαδικού συλλόγου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε πολύ δυνατές αντιπάλους με εμπειρία και συχνές συμμέτοχες στο DCL.

Αναλυτικότερα σε ότι αφορά την αγωνιστική δράση τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 ΠΑΟΚΜ Τρίπολης θα αγωνιστεί κατά της Αγγλικής ομάδας John’s και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, κατά της ισπανικής ομάδας Huelva που είχαν πάρει πολλά κύπελλα κατά το παρελθόν.

Με μήνυμα στις τάξεις του συλλόγου της Τρίπολης που επικεντρώνεται στο: «Αφήνουμε το εγώ, πάμε στο εμείς» η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο! Βέβαια για πρώτη φορά η ομάδα ΠΑΟΚΜ Τρίπολης θα αγωνιστεί στα μεγαθήρια των αντιπάλων ομάδων του DCL και ως εκ τούτου θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Όπως και να έχει η συμμετοχή σ’ αυτή τη μεγάλη Διεθνή διοργάνωση θα συμβάλει ουσιαστικά σε επίπεδο εμπειρίας και αναβάθμισης σε αγωνιστικό επίπεδο. Στοιχεία που θα βοηθήσουν το σύλλογο και τους ανθρώπους του να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο τα αμέσως επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here