Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ η ΑΕΚ Τρίπολης και με τμήμα Πινγκ-Πονγκ

0
191

Αποτελεί γεγονός πλέον ότι από τις 21 Μαρτίου 2021 η ΑΕΚ Τρίπολης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για ένταξη στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του τμήματος Πινγκ-Πονγκ. Ένα σημαντικό βήμα στην περαιτέρω οργάνωση του τμήματος. Σημειώνεται ότι τους προηγούμενους μήνες είχε προηγηθεί η ένταξη στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, των αντίστοιχων τμημάτων Ποδοσφαίρου, Τένις και Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Πινγκ Πονγκ της ΑEK Τρίπολης  από τις 21 Μαρτίου του 2021 συγκαταλέγεται στο μικρό ποσοστό Πανελληνίως των Αθλητικών Σωματείων που έχουν καταγραφεί με επιτυχία στο μητρώο Γ.Γ. Αθλητισμού, για το άθλημα της  επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του συλλόγου κ. Βαλασόπουλου Παναγιώτη το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συνεχίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σύννομο με τον νέο αθλητικό νόμο και τις αποφάσεις της πολιτείας, κάνει σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του αθλητισμού και των ερασιτεχνικών σωματείων. Η διαδικασία ελέγχου εξασφαλίζει πιστοποίηση, προσφέρει ασφαλή ενημέρωση, βάζει τέλος στην παραπληροφόρηση και προστατεύει τις υγιείς προσπάθειες. 

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι που διαθέτουν εγγραφή στο μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού με ειδική αθλητική αναγνώριση, εγγραφή στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, πιστοποιημένους προπονητές με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αποκτούν αυτόματα δικαίωμα χρήσης Αθλητικών Δημοτικών εγκαταστάσεων και δικαίωμα συμμετοχής αθλητών τους σε όλα τα πρωταθλήματα, Πανελλήνιες διοργανώσεις, συμμετοχή σε προεθνικές, εθνικές ομάδες και σε Διεθνείς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here