Στο Παράλιο Άστρος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας (Open Water)

0
349
ΦΩΤΟ: KOE.ORG.GR

Μια σπουδαία κολυμβητική διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Παράλιο Άστρους το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας (Open Water) το οποίο θα προσελκύσει πολλούς αθλητές και συνοδούς!

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανέθεσε στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όχι μόνο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας όλων των κατηγοριών, αλλά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας των Masters. Δύο διοργανώσεις οι οποίες φέτος θα διεξαχθούν παράλληλα, αυξάνοντας κατά πολύ των αριθμών των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών εκείνο το διήμερο στην Αρκαδική κωμόπολη!

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης της ΚΟΕ έχει αναλυτικά ως εξής:

«Με αποφάσεις που έχουν σχέση με την διοργάνωση Πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε OPEN WATER και Κολύμβηση, προχώρησε το Δ.Σ της ΚΟΕ, κατά τη χτεσινή του (29/7) συνεδρίαση).

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του αυτές:

* Στο Καρπενήσι, με τη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, θα διεξαχθεί (29-30 Αυγούστου), το πρωτάθλημα κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα

* Στο Άστρος Κυνουρίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο βόρειας Κυνουρίας, θα διεξαχθεί (12-13 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER (όλες οι κατηγορίες) και το αντίστοιχο των Masters

* Στην Τρίπολη, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑ Τρίπαλης, θα διεξαχθεί (18-20 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here