Στο πλευρό του τραυματία Τρυφωνόπουλου, ο Πρόεδρος του Πάνα Τρίπολης

0
1533

Η άτυχη στιγμή του τραυματισμού στον αστράγαλο του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου στο φινάλε της αναμέτρησης του Πάνα Τρίπολης με τον Πολύβιο ΑΕΜ, «επισκίασε» τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μια στιγμή άτυχη καθώς μετά από εύστοχη προσπάθεια τριών πόντων ο Τρυφωνόπουλος προσγειώθηκε στο πόδι αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι, χωρίς φυσικά καμία σκοπιμότητα από το νεαρό αθλητή του Πάνα.

Από την πρώτη στιγμή οι «γηπεδούχοι» μαζί με τους ανθρώπους του Πολύβιου βρέθηκαν δίπλα στον παίκτη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των πρώτων βοηθειών από τον επικεφαλής της ομάδας «Αρκάδες Διασώστες» κ. Μαστοράκο, ο Πρόεδρος του Πάνα, Γιώργος Μίχας, έκατσε κάτω στο παρκέ δίπλα στον Τρυφωνόπουλο με τον οποία είχαν μια συνομιλία μαζί του για κάποια λεπτά.

«Πονοκέφαλος» φυσικά αποτελεί για τον Ηλία Μπαλή αυτό το «πλήγμα», καθώς πιθανότατα για τις επόμενες αγωνιστικές τίθεται εκτός πλάνων ένας πολύ σημαντικός περιφερειακός παίκτης. Το «Κ.Ε.» εύχεται ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή στην αγωνιστική δράση στον παίκτη του Πολύβιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here