Στο πλευρό των δημοτών ο Δήμος Τρίπολης

0
601

Με σχετική ενημέρωση – τοποθέτηση από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, έγινε σαφές ότι ο Δήμος Τρίπολης βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών του και κάνει ό, τι μπορεί για την ενίσχυση ή εξυπηρέτησή του. Αναλυτικά τα όσα ο κ. Τζιούμη αναφέρει στην ανακοίνωσή του έχουν ως εξής:

«Ιδιαίτερα σε στιγμές εξαιρετικά δύσκολες, όπως αυτές που γνωρίζει σήμερα η πατρίδα μας -και η Ευρώπη ολόκληρη βέβαια-, η Δημοτική Αρχή σκέπτεται συνεχώς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, που δυσκολεύονται, που χρειάζονται την όποια βοήθεια. Να τονίσουμε ότι ως επικεφαλής του Δήμου, ως γιατρός, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος αλλά (θεωρώ) και αποτελεσματικός στην …. Εποχή του Κορωνοϊού.

Έτσι, με τα πρώτα σημάδια της κρίσης, κινητοποιήθηκε, παρ’ όλα τα προβλήματά της, η ΚΕΔΗΤ και βρέθηκε αμέσως στο πλευρό των περίπου τετρακοσίων (400) «ωφελουμένων», καθώς επίσης και το βοήθεια στο σπίτι του ΝΠΔΔ του δήμου μας.

Και όχι μόνον.

Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου και σε εφαρμογή της εγκυκλίου αρ. 23, 18659/17-3-2020, με τους υπεύθυνους υπαλλήλους να δείχνουν προθυμία και αυταπάρνηση θαυμαστή, είναι στη διάθεση και στο πλευρό οποιουδήποτε δημότη μας που δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί ή έχει ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης, ακόμη και ανθρώπινης (ψυχολογικής) στήριξης.

Ειδικά στο θέμα της ιατρικής βοήθειας θεωρώ το ζήτημα προσωπικό μου καθήκον και στοίχημα.

Όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον, ο Δήμος για κάθε χρήζοντα βοηθείας θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 2710235925, 2713600418, 2713600419, 2713600429 και στα email : proniatri@yahoo.gr και kedit2011@gmail.com

Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here