Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας οι Αστέρας Τρίπολης και Παναρκαδικός ΑΟ

0
224

Δύο από τις πολλές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με σκοπό τη συγκέντρωση νερών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αποτελούν και αυτές του Αστέρα Τρίπολης και του Παναρκαδικού ΑΟ.

Οι δύο ιστορικοί σύλλογοι της Τρίπολης με την ουσιώδη ανταπόκριση μελών των διοικήσεων αλλά και χορηγών των ομάδων, συγκέντρωσαν πολύ μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού και έστειλαν στη Θεσσαλία. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά όπως στην προκειμένη περίπτωση ότι οι δύο σύλλογοι, δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τη συγκεκριμένη δράση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με μεγάλη κοινωνική ευθύνη στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ήδη έχει συγκεντρωθεί η πρώτη αποστολή με πόσιμο νερό. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους και έχουν πληγεί από τις φονικές καταστροφές.».

Την ίδια ώρα ο Παναρκαδικός ΑΟ σε ανακοίνωση για τη δική του δράση, αναφέρει: «Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ δίπλα στους πρόσφατα πληγέντες στο χωριό Παλαμά, με την ευχή να βγουν, από την καταστροφή που τους βρήκε, πιο δυνατοί Η μεταφορά των νερών γίνεται με την ευγενική χορηγία της μεταφορικής ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here