Στο προπονητικό τιμ του Πολύβιου εντάσσεται ο Δημήτρης Γεωργαντάς

0
350

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, η διοίκηση του ΑΕΜ Πολύβιου ανακοίνωσε την επίτευξη συνεργασίας με το Δημήτρη Γεωργαντά. Ο νεαρός τεχνικός ενσωματώνεται στο προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας συλλόγου της Μεγαλόπολης τόσο ως στενός συνεργάτης του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου μαζί με τον Αργύρη Νικητόπουλο, όσο και προπονητικό δίδυμο με τον Αργύρη Νικητόπουλου στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ομάδα του Πολύβιου κοινοποίησε και το βιογραφικό του Δημήτρη Γεωργαντά το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:

– 2016 – 2017: Αssistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών. Άνοδος από την Γ εθνική κατηγορία στην Β εθνική.

– 2017 – 2018: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικο τμήμα των Ικάρων Σερρών. Προπονητής στις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών. Συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της 4ης θέσης της Β εθνικής.

– 2018 – 2019: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικο και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ. Τερματισμός στην 2η θέση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το ανδρικό τμήμα.

– 2019 – 2020: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here