Στόχος το «2 στα 3» για τον Πήγασο για να κάνει «καλές» γιορτές!

0
279

Είναι αλήθεια ότι ο Πήγασος Θυρέας προέρχεται στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές από ένα μόλις θετικό αποτέλεσμα και εφτά ήττες, αρκετές εκ των οποίων δεν βρήκαν ανταγωνιστική την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας. Ένα τέτοιο ματς αποτέλεσε και αυτό της περασμένης αγωνιστικής στην Πάτρα με την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου.

Ο βαθμολογικός απολογισμός βρίσκει τη δεδομένη στιγμή τους «βυσσινί» στην τελευταία δυάδα μαζί με την ομάδα του Προμηθέα 2014. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι η κατάσταση αρχίζει να γίνεται οριακή, κρίνοντας ότι η 8η ομάδα της Καλαμάτας ’80, έχει ήδη δύο νίκες περισσότερες.

Το μυαλό όλων στις τάξεις του Πήγασου τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στα προηγούμενα ματς και στο τι θα έπρεπε να κάνει η ομάδα για να κερδίσει τα εφτά από αυτά, αλλά στη συνέχεια που περιμένουν τον Αρκαδικό σύλλογο κρίσιμες αναμετρήσεις. Παιχνίδια δηλαδή που η έκβασή τους θα κρίνει τη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του Άστρους και στο αν στο ξεκίνημα του 2023 θα συνεχίσει με προοπτικές το πρωτάθλημα ή θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα ο Πήγασος την προσεχή Κυριακή (04/12) για την 9η αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο Άστρος την Καλαμάτα ’80, θέλοντας μόνο τη νίκη προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά. Στη συνέχεια ταξιδεύει στην Καλαμάτα στις 11/12 για το απαιτητικό ματς της Τέντας με την Καλαμάτα ΣΚ και κλείνει το 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους στις 18/12 για το εντός έδρας ματς επί του Προμηθέα 2014.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν ο Πήγασος με δύο νίκες στα τρία επόμενα ματς, είναι δεδομένο θα κάνει «καλές» γιορτές, καθώς θα καλύψει σημαντικό χαμένο βαθμολογικό έδαφος, βλέποντας με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδεχομένως θα χρειαστεί να συμβιβαστεί με την παρουσία στις τελευταίες θέσεις, στοχεύοντας πλέον στις θέσεις των play-off, έστω και αν χρειαστεί να αναμετρηθεί στα play-out μειονέκτημα έδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here