Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΑΕΚ Τρίπολης για την πρόσφατη επιτυχία των Γιάννη και Μάριου Μπαρουξή

0
253

Η κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιάννη και Μάριου Μπαρουξή στο πρόσφατο τουρνουά Open Κ12 του SMASH, αποτέλεσε αφορμή για τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του Πρόεδρου και ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK Τρίπολης κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τους αθλητές του ομίλου τένις Γιάννη και Μάριο Μπαρουξή  για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης στο τουρνουά open για αγόρια κάτω των 12 ετών που διοργάνωσε το Smash Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο μας αθλητές συμμετείχαν στο τουρνουά κάνοντας δυνατά παιχνίδια σε 16άρι ταμπλό, τα οποία αποτέλεσαν ένα καλό τεστ εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αττική την επόμενη εβδομάδα. Στο αγωνιστικό μέρος ο Μπαρουξής Γιάννης, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά, αφού πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  επικράτησε στον δεύτερο του Γαιτανάρη με 61 64 και στα ημιτελικά του συναθλητή και αδερφού του στον όμιλό μας Μάριου Μπαρουξή με 62 63. Στον τελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Μισιούλη με 63 64. Από την άλλη ο Μπαρουξής Μάριος για την είσοδό του στην τετράδα και μέχρι τα ημιτελικά νίκησε διαδοχικά τους Τσεκούρα με 62 64 και Καραμάνο με 57 63 10-8 αλλά η ήττα του στον ημιτελικό τον άφησε στην 3η θέση του τουρνουά.

Επόμενη διοργάνωση για τους δύο αθλητές του ομίλου μας είναι το Πανελλήνιο τουρνουά για αγόρια κάτω των 12 ετών που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ηλιούπολης αλλά και η συνέχεια της ATL1 του ομίλου μας, όπου συνεχίζουν την πορεία τους στα προημιτελικά. Καλή επιτυχία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here