Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΑΕΚ Τρίπολης για επιτυχόντες αθλητές του Ομίλου Τένις

0
144

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία το ΔΣ συγχαίρει τους επιτυχόντες αθλητές/τριες του ομίλου τένις του συλλόγου στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις. Αναλυτικά στη συγκεκριμένη ανακοίνωση η ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος τένις κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας Σταθούλη θα ήθελαν από κοινού να συγχαρούν για την επιτυχία τους στην 3ο βάθμια εκπαίδευση τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι αθλητές μας, που ουδέποτε εγκατέλειψαν τις αθλητικές τους προσπάθειες και παρ’ όλες τις αντιξοότητες εν μέσω covid19 έκαναν ακόμα μια υπέρβαση και αναδείχτηκαν πρωταθλητές και στον μαθητικό στίβο.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να συγχαρούμε με αλφαβητική σειρά την Καντζάβελου Ευαγγελία, η οποία από φέτος θα φοιτά στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν/μίου Πατρών, την Λίγκρη Δέσποινα που θα συνεχίσει τις σπουδές της στο τμήμα Φιλολογίας του Παν/μίου Κρήτης και την Ρεβελιώτη Βίκυ, η οποία πέτυχε στο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών  Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών μας καθώς και τους καθηγητές τους , που συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτήν την καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή τους επιτυχία!

Ευχόμαστε επίσης, η πανεπιστημιακή σας πορεία να είναι άκρως επιτυχημένη, όπως ήταν τα τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς στίβους. Πολλά Συγχαρητήρια…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here