Συγχαρητήρια ανακοίνωση Δημήτρη Μακαρούνη στην Βαλεντίνα Δρακοπούλου

0
283

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συνεχάρηκε την αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας, Βαλεντίνα Δρακοπούλου για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου του Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (02/09) στην Σεβάστεια της Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μακαρούνη αναφέρει:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει θερμά την Τριπολίτισσα ρίπτρια Βαλεντίνα Δρακοπούλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα της Σφυροβολίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη στην Σεβάστεια της Τουρκίας.

Η επιτυχία αυτή της Βαλεντίνας, έρχεται να διατηρήσει «ζωντανή» και «αναλλοίωτη» την παράδοση του Αρκαδικού στίβου και του στίβου του Δήμου μας ειδικότερα, με την ανάδειξη σπουδαίων πρωταθλητών και Βαλκανιονικών. Παράλληλα η πολύ σημαντική αυτή διάκρισή της έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ο τοπικός κλασικός αθλητισμός έχει παρελθόν, έχει παρόν και είναι δεδομένο ότι θα έχει και μέλλον!

Τέλος ο κ. Μακαρούνης δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί θερμά τον προπονητή της Βαλεντίνας Δρακοπούλου, κ. Κώστα Δρακόπουλο, καθώς και το σωματείο της Γ.Σ. Αρκαδίας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here