Συγχαρητήρια ανακοίνωση Μακαρούνη για τις επιτυχίες σε Παγκράτιο και Δισκοβολία

0
91

Με αφορμή την 1η θέση του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου, αλλά και την 1η θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου στη Δισκοβολία Κ18, με επίδοση που του εξασφαλίζει το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και παιδείας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης με την οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τον αθλητή της Combat Team Tripolis, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου. Συγχαίρει επίσης τον προπονητή του, Βασίλη Δελή, για την ουσιαστική συνεισφορά του σ’ αυτή τη σημαντική διάκριση.

Παράλληλα ο κ. Αντιδήμαρχος συγχαίρει και τον αθλητή του ΓΣ Αρκαδίας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», με επίδοση στα 54,28μ. στη Δισκοβολία Ανδρών Κ18, εξασφάλισε το όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here