Συγχαρητήρια ανακοίνωση Μιχόπουλου σε Πολύβιο και Πελασγό

0
114

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή» του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Κώστας Μιχαλόπουλος, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, συνεχάρη τους αθλητές, τα μέλη της διοίκηση και όλο το έμψυχο δυναμικό του Πολύβιου ΑΕΜ και του Πελασγού ΚΟΜ για τη φετινή πορεία τους και τις επιτυχίες που είχαν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μιχόπουλου, αναφέρει:

«Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» συγχαίρει τους αθλητές της ΑΕΜ Πολύβιος για την αγωνιστική διάθεση, τη συνέπεια αλλά και το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος. Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η εντυπωσιακή πορεία και η διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία στο τελευταίο αγώνα των play off. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή με το επιτελείο του και τους φιλάθλους για την πορεία της ομάδας μας. Να έχετε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα αγωνιστική περίοδο!

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» συγχαίρει τις αθλήτριες του ΠΕΛΑΣΓΟΥ για την αγωνιστική διάθεση, τη συνέπεια αλλά και το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος. Επιστέγασμα όλων αυτών, ήταν η εντυπωσιακή πορεία και κατάκτηση του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή με το επιτελείο του και τους φιλάθλους για την πορεία της ομάδας μας. Να έχετε καλή συνέχεια στην νέα πρόκληση που καλείστε να αντιμετωπίσετε στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία!!!

Ο επικεφαλής της Παράταξης
Κώστας Μιχόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here