Συγχαρητήρια ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Αρκαδίας σε Παναρκαδικό και Ερμή

0
136

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή (ΔΣ) της ΕΠΣ Αρκαδίας με αφορμή την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τόσο για τον Παναρκαδικό ΑΟ, όσο και για τον Ερμή Μελιγούς, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους δύο συλλόγους για την επιτυχία τους αυτή, που θα βρει δύο Αρκαδικού συλλόγου στη Γ’ Εθνική και τη σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινά συγχαρητήριά τους στον Παναρκαδικό και τον Ερμή Μελιγούς για τη φετινή παρουσία και πορεία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι διοικούντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο σωματείων της Αρκαδίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει, εκπροσωπώντας επάξια το ποδόσφαιρο της Αρκαδίας.

Στις δύο ομάδες ευχόμαστε υγεία και καλές διακοπές και την ευχή πως και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στη νέα Γ’ Εθνική, και ο Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς θα συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, με την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας να είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here