Συγχαρητήρια από ΑΕΚ Τρίπολης, στη Ζωή Σταυροπούλου για τη διάκριση στο διαγωνισμό ζωγραφικής

0
281

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης για τη νεαρή αθλήτρια του Ομίλου Τένις του συλλόγου, με αφορμή τη διάκρισή της στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τον τελικό του 2ου Super Cup Μπάσκετ με Αμαξίδιο, ο οποίος διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν την αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας των juniors και μέλος του συλλόγου της ΑΕΚ Τρίπολης, Σταυροπούλου Ζωή για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τον τελικό του 2ου Super Cup με αμαξίδιο.

Πιο συγκεκριμένα στο ιδιαίτερο αυτό γεγονός, που διοργανωτής ήταν ο σύλλογος της ΑΕΚ Τρίπολης, η αθλήτρια του ομίλου τένις Σταυροπούλου Ζωή με την συμμαθήτρια της Τζόρβα Φωτεινή από την τάξη ΣΤ2 του 11ου Δημοτικού σχολείου κατάφεραν να κερδίσουν στον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής. Το υπέροχο έργο τους έγινε το επίσημο έμβλημα του 2ου Τελικού Super Cup Basket σε αμαξίδιο και φιγουράριζε στις αφίσες, τις προσκλήσεις και σε όλα τα έντυπα που συνόδευαν το συγκεκριμένο αυτό αθλητικό γεγονός.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην αθλήτρια μας Σταυροπούλου Ζωή να έχει πάντα υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες με ότι και αν καταπιάνεται.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here