Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Μποροβήλου στο νέο Πρόεδρο του Παναρκαδικού

0
103

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος, μέσω επιστολής του που απέστειλε τη Δευτέρα 22/02 στο νέο Πρόεδρο του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Ηλία Καναβέτα, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Μια θερμή επιστολή αναμφίβολα για το νέο Πρόεδρο του Παναρκαδικού που η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές οργανωτικές προκλήσεις να αντιμετωπίσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, σε μια δύσκολη λόγω πανδημίας περιόδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Μποροβήλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τρίπολη, 22 Φεβρουαρίου 2021
ΠΡΟΣ: κ. Ηλία Καναβέτα
Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου Παναρκαδικού Α.Ο. 

Αγαπητέ Πρόεδρε

Με την παρούσα εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεχτείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Α.Ο. και τις θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

Το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από την παρουσία των υγιών δυνάμεών του στην πρώτη γραμμή και από την αξιοποίηση όλων των παραγόντων της περιοχής που έχουν ως πρωταρχικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά σε αυτό.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για τους συλλόγους που εκπροσωπούμε από τη θέση του Προέδρου εκφράζω τη βεβαιότητα ότι ο Παναρκαδικός θα συνεχίσει με επιτυχίες την ιστορική διαδρομή του.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Γεώργιος Μποροβήλος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Α.Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here