Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Δημήτρη Μακαρούνη σε Combat Team Tripolis και ΓΣ Αρκαδίας

0
216

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης, με ανακοινώσεις του συνεχάρη τη σχολή Combat Team Tripolis και τον ΓΣ Αρκαδίας για τις πρόσφατες διακρίσεις των αθλητών τους σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

Για την Combat Team Tripolis η ανακοίνωση του κ. Μακαρούνη αναφέρει:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τους αθλητές/τριες της σχολής Combat Team Tripolis, Ορέστη Γλύμη για την κατάκτηση της 1ης θέσης και την/τους Χρύσα Πανταζή, Θανάση Γκάνιο και Γιώργο Παπαγιαννόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Τέλος συγχαίρει το σύλλογο και τον υπεύθυνη προπονητή των αθλητών, Βασίλη Δελή, για τις διακρίσεις αυτές, ευχόμενος ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!».

Τέλος για τον ΓΣ Αρκαδίας και τις διακρίσεις στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τους αθλητές/τριες ρίψεων του Γ.Σ. Αρκαδίας για την παρουσία τους στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης το προηγούμενο διάστημα.

Ειδικότερα:

● Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου κατάκτησε την 1η θέση στη Σφυροβολία Κ18 με ατομικό ρεκόρ, που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στον κόσμο.
● Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατάκτησε τη 2η θέση στη Δισκοβολία Κ20 με ατομικό ρεκόρ.
● Η Μαρίνα Μίχαλου κατάκτησε την 1η θέση στη Δισκοβολία Κ18 και
● Η Φωτεινή Βερβαινιώτη κατέλαβε την 3η θέση στη Σφυροβολία Κ18.

Τέλος συγχαίρει τον Αρκαδικό σύλλογο, αλλά και τον υπεύθυνο προπονητή των αθλητών/τριων, κ. Κώστα Δρακόπουλο, για τις επιτυχίες και εύχεται καλή σεζόν στον ανοιχτό στίβο στη συνέχεια!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here