Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Δημήτρη Μακαρούνη για ΠΑΟΚΜ Τρίπολης και Παγκράτιο

0
247

Με αφορμή τις διακρίσεις του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης στο γυναικείο μπάσκετ με τη 2η θέση στο Eurocup Γυναικών της Προύσας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκοποβολής, καθώς και για τις σημαντικές διακρίσεις αθλητών μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου με την Εθνική ομάδα, ο Αντίδημαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης εξέδωσε συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Σχετικά με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τις αθλήτριες και τα μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Μοριάς Τρίπολης, για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου στο Eurocup του Μπάσκετ Γυναικών Κωφών, που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Προύσα της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα συγχαίρει τους αθλητές/τριες του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης οι οποίοι, το Σάββατο (18/11), στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκοποβολής Κωφών.

Τέλος, ο κ. Μακαρούνης συγχαίρει το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Μοριάς Τρίπολης για τη συνεχή παρουσία του συλλόγου σε αθλητικές διοργανώσεις, πολλές εκ των οποίων συνδυάζονται με σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλαδικό και Διεθνές επίπεδο.».

Τέλος η σχετική ανακοίνωση για τις διακρίσεις αθλητών της Τρίπολης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου, αναφέρει:

«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τους αθλητές Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο και Ορέστη Γλύμη για τις διακρίσεις τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου, που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Λιθουανία.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος κατάκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα του Παγκρατίου και ο Ορέστης Γλύμης την 1η θέση στο αγώνισμα Κάτω Παγκρατίου, τη 2η θέση στο αγώνισμα του Παγκρατίου και τη 2η θέση στο αγώνισμα του Πυξ Λαξ. Παράλληλα, οι δύο αθλητές κατέκτησαν, με την Εθνική ομάδα, τη 2η θέση στη Γενική Κατάταξη της διοργάνωσης.

Τέλος, ο κ. Μακαρούνης συγχαίρει τον προπονητή των δύο αθλητών, κ. Βασίλη Δελή, για την εξαιρετική δουλειά και υποστήριξη, που χωρίς αυτές δεν θα είχαν έρθει οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here