Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Δημήτρη Μακαρούνη για Κωνσταντίνα Φαρφαρά και Παναγιώτη Κοκκάλα

0
279

Οι πρόσφατες επιτυχίες δύο Αρκάδων αθλητών στο χώρο της ποδηλασίας και του Τάε Κβον Ντο ITF, σε διεθνές επίπεδο δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης αρμόδιο για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρη Μακαρούνη, ο οποίος συνεχάρη με σχετικές ανακοινώσεις την πρωταθλήτρια ποδηλασίας Κωνσταντίνα Φαρφαρά και τον πρωταθλητή Ταε Κβον Ντο Παναγιώτη Κοκκάλα.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Φαρφαρά, αναφέρει:

«Ο Αντίδημαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει την Τριπολίτισσα πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Κωνσταντίνα Φαρφαρά, για την εντυπωσιακή παρουσία της στο OPEN του Εθνικού πρωταθλήματος του Ισραήλ, καθώς και στο Διεθνές Μίτινγκ Ποδηλασίας που ακολούθησε στο Τελ Αβίβ.

Οι δύο πρωτιές και οι τέσσερις δεύτερες θέσεις «αποτυπώνουν» τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, με τις ευχές μας να την συντροφεύουν και στο μέλλον για Υγεία και πολλές επιτυχίες!

Κωνσταντίνα το μέλλον σου ανήκει!».

Η ανακοίνωση με αφορμή την διάκριση του Παναγιώτη Κοκκάλα έχει ως εξής:

«Ο Αντίδημαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του, στον Τριπολίτη πρωταθλητή του Ταε Κβον Ντο ITF, Παναγιώτη Κοκκάλα, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία Pattern Ανδρών IV Degree στην ηλικιακή κατηγορία των 19-39 ετών, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας.

Το γεγονός της πολυετούς αθλητικής του πορείας σε δρόμο επιτυχιών και η διατήρησή του όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αποδεικνύουν περίτρανα πόσο μεγάλος αθλητής αποτελεί ο Παναγιώτης για την πόλη μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here