Συγχαρητήριες ανακοινώσεις σε Πήγασο από Ερμή Μελιγούς και ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

0
78

Η χθεσινή νίκη στο Κιάτο σήμανε και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ από τον Πήγασο Θυρέας και φυσικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι διοικήσεις του Ερμή Μελιγούς, του Πανθυρεατικού και του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου, εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς τους «βυσσινί» για τη σπουδαία αυτή επιτυχία.

Αναλυτικότερα αυτές αναφέρουν:

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του “Α.Ο Ερμή Μελιγούς”, συγχαίρει, την ομάδα του “Α.Ο. Πήγασος Θυρέας”, για την επιτυχία τους και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα να προσφέρουν τόσο μεγάλες χαρές και συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας. Το παράδειγμα σας, θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλα τα αθλητικά σωματεία.

 Επιπλέον, συγχαίρουμε ιδιαιτέρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, που μέσα σε τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, κατάφεραν και έφεραν τον Πήγασο ψηλά και πάλι. Εκεί που ανήκει άλλωστε. Πάντα χαρές και πάντα επιτυχίες.».

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΟ:

«Ολόκληρη η οικογένεια του Πανθυρεατικου Α.Ο Άστρους εκφράζει τις θερμότερες ευχές και τα πολλά Συγχαρητήρια στον ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία !!! Μόνο περηφάνια και χαρά για όλη την οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ! Πολλά μπράβο σε όλους, πάντα επιτυχίες!!!».

ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτες και όλος ο οργανισμός του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πήγασο Α.Ο Θυρέας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο μπράβο στούς μεγάλους πρωταγωνιστές, τους Παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το Διοικητικό συμβούλιο για τη τεράστια αυτή επιτυχία. Μία επιτυχία που έδωσε χαρά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βόρειας Κυνουρίας που διαχρονικά έχει αγκαλιάσει αυτή την Ομάδα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here