Συγχαρητήριες επιστολές Δημάρχου Τρίπολης, σε Φαρφαρά, Μάγκλαρη και Ντερβίσι

0
449

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης συνεχάρη χθες με επιστολές του, την ΑΕΚ Τρίπολης και τον ΠΟ Τρίπολης για τις σημαντικές διακρίσεις αθλητών τους, σε Πανελλήνια Πρωτάθλημα Ποδηλασίας. Συγκεκριμένα για την κατάκτηση της φανέλας της πρωταθλήτριας Ελλάδος από την Κωνσταντίνα Φαρφαρά της ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου στα αγωνίσματα Αντοχής και Ατομικής Χρονομέτρησης. Επίσης για την κατάκτηση της φανέλας των πρωταθλητών Ελλάδος στο αγώνισμα του Ομαδικού Σπριντ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας.

Αναλυτικότερα οι επιστολές έχουν ως εξής:

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΑΡΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Θερμά συγχαρητήρια για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στη Ρόδο. Η επιτυχία έχει μία επιπλέον αξία καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, οι προπονήσεις σου ήταν δύσκολες. Παρ’ όλα αυτά κατάφερες να δώσεις τον καλύτερό εαυτό στους αγώνες και να διακριθείς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική σου συμμετοχή και προτρέπω να συνεχίσεις ν’ αναπτύσσεις την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο σου.

Συγχαίρω, επίσης, τους προπονητές, τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης, τους γονείς σου, που σε  στηρίζουν με κάθε τρόπο και  εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.

 

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΚΛΑΡΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟ ΝΤΕΡΒΙΣΙ ΤΟΥ ΠΟΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Θερμά συγχαρητήρια για την πρώτη θέση στο ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας στο ΟΑΚΑ. Η επιτυχία έχει μία επιπλέον αξία καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, οι προπονήσεις σου ήταν δύσκολες. Παρ’ όλα αυτά κατάφερες να δώσεις τον καλύτερό εαυτό στους αγώνες και να διακριθείς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική  σου συμμετοχή και  προτρέπω να συνεχίσεις ν’ αναπτύσσεις  την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο σου.

Συγχαίρω, επίσης, τους προπονητές, τη διοίκηση του ΠΟΤ Τρίπολης, τους γονείς σου, που σε  στηρίζουν με κάθε τρόπο και  εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here