Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τις επιτυχίες Κωστοπούλου και Κοκκάλα

0
556

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες διακρίσεις των Αρκάδων αθλητών του Τάε Κβον Ντο ITF Ιωάννας Κωστοπούλου και Παναγιώτη Κοκκάλα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Τατούλη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Ιωάννα Κωστοπούλου και Παναγιώτη Κοκκάλα για τις επιτυχίες τους για ακόμα μια φορά στις διοργανώσεις που συμμετείχαν.

Η Ιωάννα Κωστοπούλου και ο Παναγιώτης Κοκκάλας, με τις επιτυχίες τους έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Αρκαδίας. Με τη επιμονή τους, τη σκληρή δουλειά τους, την αφοσίωσή τους και το ταλέντο τους αποτελούν τον οδηγό μας για το πώς μπορούμε να ξεπερνάμε προβλήματα, να επιτυγχάνουμε στόχους και να διακρινόμαστε σε διεθνές επίπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν τις επιτυχίες και στο μέλλον και να διακρίνονται, εδραιώνοντας τη θέση τους στο άκρως ανταγωνιστικό αθλητικό περιβάλλον που βρίσκονται.

Σας ευχαριστούμε. Μας κάνετε περήφανους και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας.

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here