Συγχώνευση για το Σύλλογο Δρομέων και τον Πάνα Κανδήλας!

0
887

Μετά από μία περίοδο παρασκηνιακών «ζυμώσεων» και διαβουλεύσεων τελικά επισημοποιήθηκε η φημολογούμενη συγχώνευση για την οποία το «Κ.Ε.» είχε αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ του Συλλόγου Δρομέων και του Πάνα Κανδήλας.

Οι δύο σύλλογοι στην επίσημη ανακοίνωση τους, επικαλούμενοι την πανδημία, την οικονομική κρίση και άλλους λόγους που πλήττουν το άθλημα τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους και την δημιουργία ενός πιο ισχυρού σωματείου με την επωνυμία Πάνας Τρίπολης ή στα λατινικά Panas Tripolis BC.

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων μέσω τους ανακοίνωσής τους γνωστοποιούν ότι ο νέος σύλλογος θα είναι πιο δυνατός και ακόμη πιο οργανωμένος, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της εποχής και του αθλήματος στην περιοχή μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η αγάπη για το μπάσκετ ενώνει !!!
Και εγένετο ο ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – PANAS TRIPOLIS  B.C.

Η πανδημία, η οικονομική κρίση,  η μερική απομάκρυνση παιδιών από το άθλημα του μπάσκετ αλλά κυρίως η ανιδιοτελής αγάπη για τη πορτοκαλί σπυριάρα είναι οι λόγοι που το τμήμα μπάσκετ των  Δρομέων Τρίπολης και ο Πάνας Κανδήλας ενώνουν τις δυνάμεις τους  για να δημιουργήσουν ένα πρότυπο κέντρο καλαθοσφαίρισης στην Τρίπολη που θεωρούμε θα γίνει πόλος έλξης για πολλά παιδιά της περιοχής.

Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες γονιών, παιδιών και αθλητών συμφωνήσαμε από κοινού πως τα πολλά σωματεία πλέον σε ένα άθλημα σε μια πόλη σαν τη Τρίπολη δημιουργούν προβλήματα παρά λύσεις, όπως οι αθλητικοί χώροι, η ανεύρεση παικτών, κ.τ.λ.

Η συνεργασία δεν έγινε με σκοπό να βγούμε να διεκδικήσουμε πράγματα, αλλά για να μάθουν τα παιδιά σωστά το μπάσκετ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλήματος  με πλάνο πενταετίας  λειτουργώντας μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ με επαγγελματίες του χώρου που θα αναπτύξουν παιδιά σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να στελεχώσουν την αντρική ομάδα αλλά και να προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και πλεονεκτήματα ενός ομαδικού αθλήματος.

Όραμα μας να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο χώρο του εθνικού μας αθλήματος με καινοτόμες ιδέες και προγράμματα προσφέροντας πολλές υπηρεσίες σε γονείς και μικρούς αθλητές!

Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.
Σας ευχαριστούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here