Συζητήσεις ανθρώπων της ΑΕΚ Τρίπολης και του Δήμου για το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης

0
512

Το απόγευμα της Δευτέρας 16/08 λίγο μετά το τέλος της τέλεσης του αγιασμού της ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης, στήθηκε μια άτυπη σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και του Δήμου Τρίπολης. Αφορμή γι’ αυτή την ουσιαστική κουβέντα αποτέλεσε η παρουσία στον ίδιο χώρο ανθρώπων των δύο πλευρών. Βασικό θέμα συζήτησης σε πρώτη φάση του γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης και οι τελευταίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς Δήμου Τρίπολης προκειμένου το γήπεδο να είναι σε θέση να υποδεχθεί τις αναμετρήσεις της Τριπολίτικης ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης κερδίζει μια εβδομάδα περιθώριο επιπλέον για την προετοιμασία του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς στην πρεμιέρα αγωνίζεται εκτός έδρας. Στην ανεπίσημη συζήτηση για την προετοιμασία του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμης με τους Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Μακαρούνη και Πρόεδρο Νομικού Προσώπου κ. Ηλία Κούρο. Από πλευράς διοίκησης ΑΕΚ Τρίπολης παρουσία έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ κ. Ιωάννης Νίκου, καθώς και άλλα μέλη της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων».

Το συμπέρασμα αυτής της κουβέντας της οποίας θα ακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες και συνάντηση στο Δημαρχεία Τρίπολης, είναι ότι υπάρχει διάθεση να γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις έτσι ώστε η ΑΕΚ Τρίπολης να μην αντιμετωπίσει κανένα θέμα με την διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων στη Γ’ Εθνική. Κλείνοντας θεωρείται δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα τεθεί θέμα ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών και επιστροφής των «κιτρινόμαυρων» στην φυσική τους έδρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here