Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης για την «απώλεια» του Βασίλη Νικολόπουλου

0
407

Ανακοίνωση εξέδωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης για την απώλεια του Βασίλη Νικολόπουλου. Ένα πρόσωπο που είχε ενεργό συνεισφορά αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Νικολόπουλου. Η ξαφνική απώλεια του βύθισε σε θλίψη τον Πρόεδρο και τους εργαζομένους του Ν.Π. καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με ακεραιότητα και ήθος, πάντοτε πρόθυμο να προσφέρει αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης, το οποίο αποτελούσε αγαπημένη του ενασχόληση.

Αποτέλεσμα της αγάπης του αυτής αποτελεί η σημερινή αναβαθμισμένη εικόνα του Σκοπευτηρίου για το οποίο πάντοτε αγωνιούσε και νοιαζόταν τόσο πρόσφατα, όσο και κατά το παρελθόν επί σειρά ετών καταναλώνοντας χρόνο, κόπο και προσωπική εργασία με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και το μεράκι του για το χώρο του Σκοπευτηρίου.

Η στάση αυτή της προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο μακάρι να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να κανείς να διάγει το βίο του ως ενεργό και χρήσιμο μέλος μιας κοινωνίας.

Καλό του ταξίδι και καλή δύναμη και υπομονή στους οικείους του για την βαρύτατη απώλεια.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here