Συλλυπητήρια ανακοίνωση Παναρκαδικού ΑΟ για το Νίκο Αναστόπουλο

0
126

Η διοίκηση του Παναρκαδικού ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την θλιβερή είδηση της «απώλειας» του Νίκου Αναστόπουλου. Ενός ανθρώπους που έχει συνδέσει το όνομά του του με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ως ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού και με πολύ σημαντική πορεία στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει χαρακτηρισιτκά τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εκφράζει δημόσια τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αναστόπουλου που έφυγε χθες από τη ζωή. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε φορέσει τη φανέλα του ιστορικού Παναρκαδικού και η προσφορά του στον αθλητισμό συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας όπου και διέπρεψε ως διαιτητής Α΄Εθνικής τιμώντας ολόκληρη την Αρκαδία.

Παράλληλα με τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο ο Νίκος Αναστόπουλος υπήρξε ένας άριστος επιχειρηματίας, ένας υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας αλλά και ένας άνθρωπος που βοήθησε πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν με τη διαιτησία.Το 2020 κλείνει για τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. με άλλη μία μεγάλη απώλεια. Η παναρκαδική οικογένεια με το θάνατο του Νίκου Αναστόπουλου έγινε φτωχότερη. Νίκο Αναστόπουλε σου ευχόμαστε καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε για πάντα.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here