Συλλυπητήρια ψήφισμα της ΕΠΣ Αρκαδίας για την «απώλεια» του Μπάμπη Μαντζιαβά

0
268

Η τραγική είδηση της «απώλειας» του Προέδρου της Δόξας Μεγαλόπολης, Μπάμπη Μαντζιαβά, οδήγησε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας στην σύγκλιση έκτακτου συμβουλίου στο οποίο αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί σχετικά ψήφισμα με συγκεκριμένες ενέργειες.

Αναλυτικά το ψήφισμα της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφέρει:

«Στο άγγελμα του αιφνιδίου θανάτου του Μπάμπη Μαντζιαβά, εκλεκτού φίλου, προέδρου και επί σειρά ετών αθλητή και παράγοντα της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Αρκαδίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 21:00 και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω συλλυπητήριο ψήφισμα με το οποίο:

1. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απρόσμενη απώλεια του εκλεκτού φίλου και προέδρου και διατυπώνουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τόσο στους οικείους του όσο και στη μεγάλη του αγάπη, την οικογένεια της ΔΟΞΑΣ .

2. Δηλώνουμε την πρόθεση να παρευρεθούν τα μέλη μας στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι, ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του.

4. Με την επανέναρξη των διοργανώσεων, να τηρηθεί στους πρώτους επίσημους αγώνες της Ένωσης, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

5. Να κοινοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Ένωσης και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και εκτίμηση, με την πεποίθηση ότι η προσφορά και η παρουσία του στα τεκταινόμενα του αθλητισμού της Αρκαδίας θα αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here