Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης για την «απώλεια» του Τάσου Σμυρνιώτη

0
69

Δύο ιστορικά σωματεία της Τρίπολης στο άκουσμα της είδησης της «απώλειας» του Τάσου Σμυρνιώτη, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, αποχαιρετώντας τον αθλητή, δάσκαλο, προπονητή και γυμναστή τόσων και τόσων αθλητών και πρωταθλητών των τελευταίων δεκαετιών.

Αναλυτικότερα οι ανακοινώσεις:

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: «Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν μεγάλο Αρκά, φίλο και οραματιστή του αθλητισμού»

«Από σήμερα η Αρκαδική αθλητική οικογένεια έγινε φτωχότερη. Έφυγε για τους ουράνιους στίβους ο Άνθρωπος που με την πορεία του στιγμάτισε τον Αρκαδικό αθλητισμό από την δεκαετία του’60 μέχρι και σήμερα! Άφησε όμως ζηλευτή κληρονομιά σαν αθλητής, σαν προπονητής ,σαν παράγοντας,αλλά πάνω απ’ όλα σαν ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ.

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος  καθώς και   ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Τάσου Σμυρνιώτη.».

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: «Καλό ταξίδι δάσκαλε»

«Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που δημιούργησε στον αρκαδικό αθλητισμό ο σημερινός θάνατος του μεγάλου αθλητή και προπονητή, του σπουδαίου παιδαγωγού και ανθρώπου Τάσου Σμυρνιώτη. Σήμερα η μεγάλη αρκαδική αθλητική  οικογένεια πενθεί σύσσωμη. Ο ιδρυτής του Σ.Ε.Φ Αρκαδικού μας άφησε για τη γειτονιά των αγγέλων παίρνοντας μαζί του ως πρωταγωνιστής χιλιάδες αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές του αρκαδικού αθλητισμού. Στο μεγάλο δάσκαλο μαζί με τις ευχές μας για “καλό ταξίδι” στέλνουμε και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την τεράστια προσφορά του στην αρκαδική νεολαία.

Τα έργα και οι επιτυχίες του θα μας θυμίζουν πάντα τη αγέρωχη μορφή του είτε περπατώντας μπροστά από το κτίριο του Α Γυμνασίου – Λυκείου της Τρίπολης είτε περπατώντας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της αρκαδικής πρωτεύουσας. Συμβολικοί τόποι που συνδέθηκαν με το όνομά του και τη δυναμική του παρουσία. Δάσκαλε η μεγάλη οικογένεια του ιστορικού  ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και η νέα  Διοίκηση του Σωματείου σε αποχαιρετά με τη δέσμευση ότι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Καλό ταξίδι δάσκαλε
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here