Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από το Αρκαδικό ποδόσφαιρο για το θάνατο του Νίκου Δρίκου

0
326

Το άκουσμα του θανάτου του Νικολάου Δρίκου, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες καθολική θλίψη στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Ένας από τους χώρους που αποδείχθηκε στη διάρκεια της ζωής του ο Νίκος Δρίκος εξαιρετικά δραστήριος με την ενεργό συμμετοχή του στον ΜΑΝΟ Αχιλλέα.

Πολλές είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις που έχουν κοινοποιηθεί από Αρκαδικούς συλλόγους και την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αναλυτικότερα κάποιες από αυτές:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
«Η. Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αποχαιρετά με θλίψη το Νίκο Δρίκο, μια από τις πλέον εμβληματικές μορφές στο χώρο του αρκαδικού ποδοσφαίρου.
Ο εκλιπών ήταν η ψυχή του Αχιλλέα για πολλά χρόνια και το παράδειγμά του αποτέλεσε τον ορισμό της αγάπης για αθλητικό σωματείο και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία.
Εκφράζουμε στην οικογένειά του, τους οικείους του και στο σωματείο του Αχιλλέα τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας, εκφράζουν την βαθύτατη τους θλίψη και την συμπαράσταση τους, τόσο στην οικογένεια του ιδίου όσο και στην ομάδα του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους για την απώλεια του Νικολάου Δρίκου. Εμείς οι νεότεροι, μόνο να μάθουμε έχουμε από τον κυρ Νίκο τον Λόλο. Να μάθουμε τι εστί ανιδιοτελής προσφορά και κυρίως τι είναι η πραγματική αγάπη για μια ομάδα.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΒΕΡΒΕΝΩΝ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων θέλει να εκφράσει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Νικολάου Δρίκου γνωστού και ως “Λώλου”.
Η συνεισφορά του στον Αρκαδικό Αθλητισμό μεγάλη , το κενό που αφήνει πίσω του τεράστιο. Αφήνει όμως μια πλούσια παρακαταθήκη σε όλους όσους ασχολούνται με τον τοπικό αθλητισμό που θα μείνει αιώνια στις μνήμες μας .
Καλές αιώνιες θάλασσες κυρ Νίκο.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και θλίψη της για την απώλεια του Νίκου Δρίκου. Ο αγαπημένος “Λόλος” της κοινωνίας του Παράλιου Άστρους υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, με διαχρονική και πολυεπίπεδη προσφορά και δράση στα γήπεδα της περιοχής μας.
Η παραγοντική του διαδρομή θα μνημονεύεται πάντα για την ανιδιοτελή του αγάπη για το άθλημα και τον αγαπημένο του Αχιλλέα Παράλιου Άστρους.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του σωματείου και οι ποδοσφαιριστές του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. Αστρους», εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Νικολάου Δρίκου, του ανθρώπου που αγάπησε, προσέφερε και υπηρέτησε ακούραστα την ομάδα που αγάπησε και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επί σειρά ετών.
Εκφράζουμε τα ολόθερμα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του καθώς και στην ομάδα του «Αχιλλέα» Παραλίου ΄Αστρους.
Το Δ.Σ.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ:
«Ο κυρ Νίκος ο “Λόλος” δεν ειναι πια μαζί μας…μια εμβληματική μορφή της Βόρειας Κυνουρίας και των Αρκαδικών γηπέδων. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην αγαπημένη του ομάδα τον Αχιλλέα.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Παναγιώτης Βαλασόπουλος και όλο το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τα θερμα τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Δρικου. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και η ανιδιοτελής προσφορά του παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας καθως δεν ξεχναμε το περασμά του και από την ομάδα μας… «Καλό παραδεισο Νίκο».
Ο Πρόεδρος
Το ΔΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here