Συλλυπητήριες ανακοινώσεις Ερμή και Παναρκαδικού για την απώλεια του πατέρα του Κώστα Καλογιαννίδη

0
237

Στο άκουσμα της άσχημης είδησης της απώλειας του πατέρα του προπονητή του Ερμή Μελιγούς, Κώστα Καλογιαννίδη, τόσο η διοίκηση του συλλόγου που ανήκει, Ερμή Μελιγούς, όσο και οι ιθύνοντες του Παναρκαδικού ΑΟ απ’ όπου έχει περάσει κατά το παρελθόν τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τα συλλυπητήρια στον ίδιο και τους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Καλογιαννίδη και την οικογένειά του, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Λευτέρη. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια.».

Την ίδια ώρα η ανακοίνωση του Παναρκαδικού ΑΟ, αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους, στον προπονητή, Κώστα Καλογιαννίδη, για την απώλεια του αγαπητού του πατέρα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη στους οικείους του, σε αυτή την δύσκολη γι’ αυτούς ώρα».

► Τέλος το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Κώστα Καλογιαννίδη και τους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here