Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των συλλόγων της Βόρειας Κυνουρίας για το θάνατο του Γεωργίου Κλεώπα

0
374

Θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος του Αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γεωργίου Κλεώπα, στην τοπική κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας, με τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους μεταξύ άλλων να εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα συλλυπητήρια τους.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ:

«Η οικογένεια του Αχιλλέα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του Αντιδημάρχου μας, Γεωργίου Κλεώπα για τον αδόκητο χαμό του.

Η εργατικότητα του, η διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και το ήθος του θα είναι πυξίδα για εμάς τους υπόλοιπους.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, Γιώργο!»

 

ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ΑΟ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του σωματείου, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για τον απροσδόκητο και πρόωρο θάνατο του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα, του ανθρώπου που ανιδιοτελώς προσέφερε στα κοινά και στον συνάνθρωπο, του ανθρώπου που ήταν πάντα εκεί όταν του το ζητούσες.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο Δήμο μας Αντιδήμαρχε, αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια γιατί ο Θεός επέλεξε να σε πάρει μαζί του. Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας και τους εκφράζουμε τα ολόθερμα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο, ιδιαίτερα όμως συμπαραστεκόμαστε στις κόρες του Αγγελική και Μαριτίνα, ως αθλήτριες του σωματείου μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Αυτές τις στιγμές τα γιατί είναι αναπάντητα, τα λόγια φτωχά και αδύναμα για να εκφράσουμε τα συναισθήματα, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν δεν υπάρχουν στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Καλό ταξίδι Φίλε Γιώργο!!!
Ειλικρινή Συλλυπητήρια
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ:

«Αυτές τις στιγμές η καρδιά σφίγγει και τα λόγια δύσκολα βγαίνουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο Ερμής Μελιγούς αποχαιρετά έναν άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί. Εκεί όποτε τον είχαν ανάγκη οι πολίτες, εκεί όποτε τον είχαν ανάγκη οι Σύλλογοι, παντού και πάντα εκεί. Αντιδήμαρχε Γιώργο Κλεώπα, σε ευχαριστούμε για όλα που πρόσφερες και στον δικό μας Σύλλογο. Το έργο σου πηγή έμπνευσης για κάθε έναν που θέτει ως στόχο την ενασχόληση του με τα κοινά.

Στη δε οικογένεια σου, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας.».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ:

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του φίλου Γιώργου Κλεώπα. Ενός ανθρώπου της προσφοράς, που βρισκόταν πάντα κοντά στη κοινωνία και πάσχιζε καθημερινά για το καλό του τόπου και των ανθρώπων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιώργο.».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΒΕΡΒΕΝΩΝ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων πληροφορούμενο τον άδικο χαμό του πατριώτη και αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα ενός ανθρώπου με μεγάλη δραστηριότητα στα κοινά του τόπου μας και συνάμα ενός οικογενειάρχη θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο!»

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ:

«Η οικογένεια του ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος αντιδημάρχου Γ. Κλεώπα και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here