Συλλυπητήριες ανακοινώσεις συμπαράστασης στην οικογένεια Παναγούλια από Αστέρα, Ερμή, Κορακοβούνι και δωρεά ΕΠΣ Αρκαδίας

0
380

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αρκαδίας συμπαρίσταται με συλλυπητήριες ανακοινώσεις στην οικογένεια του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παναγούλια. Μεταξύ αυτών ανακοινώσεις επίσης εξέδωσαν κατά σειρά και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο Ερμής Μελιγούς, αλλά και ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με βαθιά θλίψη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Παναγούλια για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, οι προσευχές μας θα σας συνοδεύουν.».

Από την πλευρά της η άλλη εκπρόσωπος του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Ερμής Μελιγούς, αναφέρει  χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Ερμή Μελιγούς εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Παναγιώτη και την Γιωτα Παναγουλια για την απώλεια του μικρού τους υιού. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας και στην οικογένειά σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.».

Τέλος ακόμη ένας σύλλογος της Βόρειας Κυνουρίας με δική του συλλυπητήρια ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του τέκνου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παναγούλια. Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και καλό παράδεισο στο αγγελούδι τους.».

 

Δωρέα αντί στεφάνου από την ΕΠΣ Αρκαδίας…

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, γνωστοποίησε ότι κατέθεσε χρηματικό ποσό στο σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» αντί στεφάνου, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας κατέθεσε χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια

 «ΦΛΟΓΑ», αντί στεφάνου, εις μνήμην ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΑΝ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here