Συμβολική αγορά εισιτηρίου διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης (+vid)

0
117

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08) στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης (Star Store), βρέθηκε αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης η οποία σε μια συμβολική κίνηση στήριξης του Αρκαδικού συλλόγου για την συνολική προσφορά του στην τοπική κοινωνία, προχώρησε στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μια κίνηση που σκοπό έχει να ενθαρρύνει το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την ομάδα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, παράλληλα να αναδείξει το μέγεθος της πολλαπλής προσφοράς του Αστέρα Τρίπολης στην τοπική κοινωνία.

Στο Star Store βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ο οποίος υποδέχθηκε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης και παρέδωσε το εισιτήριο διαρκείας.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε στο Star Store το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, τα μέλη του οποίου εμπράκτως επιβεβαίωσαν τη στήριξή του στον σύλλογό μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας προχώρησε στη συμβολική κίνηση της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, παρέδωσε το εισιτήριο διαρκείας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Θέμη Ζούζουλα και στους Α΄Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Μηλιώνη και Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Πιτερό.

Ο κ. Μποροβήλος ευχαρίστησε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου για την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που διαδραματίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην πόλη του.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Νίκα με θέμα την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here