Συμμετοχή κανονικά στην Γ’ Εθνική για τον Παναρκαδικό!

0
505

Το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε «ανοιχτή» συνάντηση της διοίκησης του Παναρκαδικού και μελών και φίλων της ομάδας προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το αν τελικά η ομάδα θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ή όχι. Τα χρονικά περιθώρια αποφάσεων πλέον είχαν εξαντληθεί καθώς αύριο το πρωί αναμένεται η διεξαγωγή της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά λοιπόν από την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης ο Παναρκαδικός θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Χωρίς δυστυχώς μεγάλη προσέλευση η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους και τα τοπικά ΜΜΕ για την απόφαση των «πρασίνων». Μετά από μια σύντομη αναδρομή των εξελίξεων τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε ενημέρωση για τις προσπάθειες των ανθρώπων της διοίκησης μέσω επαφών να εξασφαλίσουν τις οικονομικές συνθήκες που θα επέτρεπα στην ομάδα να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα. Σ’ αυτό το κομμάτι εξασφαλίστηκαν κάποιες προφορικές εγγυήσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν από τους ιθύνοντες των «πρασίνων» και αποτέλεσε ένα ακόμη κριτήριο για να αποφασιστεί τελικά η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο βάζοντας κάτω τα δεδομένα και σεβόμενη την ιστορία της ομάδας αλλά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ περίπου 40 ημέρες τώρα αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ο προβληματισμός για το πώς η χρονιά θα κλείσει χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες μετά τις αυξημένο μπάτζετ από τη στιγμή που η ομάδα βρέθηκε στον 6ο όμιλο συνεχίζει να υπάρχει. Ωστόσο όπως τονίστηκε η διοίκηση θα κάνει οικονομικές υπερβάσεις βάζοντας πλάτη στην ομάδα, κι αυτό γιατί τα μέλη του ΔΣ πήραν γενναιόδωρες αποφάσεις. Παράλληλα απευθύνθηκε κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας για στήριξή της στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Εμπιστοσύνη στην ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο…

Σε αγωνιστικό επίπεδο η διοίκηση του Παναρκαδικού εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή όσο και στην ομάδα, ακόμη και μετά τις εξελίξεις που φέρνουν τους «Αρκάδες» πλέον στον 6ο όμιλο. Ο κ. Κωστόπουλος τόνισε πως αν κάποιοι μπορεί να λειτουργούν στην κατηγορία παρασκηνιακά, ο Παναρκαδικός θέλει να δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Τονίστηκε παράλληλα ότι τα δεδομένα ενίσχυσης της ομάδας δεν αλλάζουν μετά την αλλαγή ομίλου με την περεταίρω ενίσχυση το αμέσως επόμενο διάστημα να χαρακτηρίζεται ένα λιγότερο πιθανό σενάριο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια στο μπάτζετ για υπερβάσεις σε επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης. Πάντως δεν αποκλείστηκε ότι αν προκύψουν ειδικές καταστάσεις η ομάδα δεν θα κινηθεί μεταγραφικά. Σε ότι αφορά το μπάτζετ ο κ. Τσακωτός, μέλος του ΔΣ του «τριφυλλιού» υπογράμμισε ότι το μπάτζετ της ομάδας συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο είναι αυξημένο, ενώ τόσο πέρυσι όσο και τη φετινή χρονιά θα εξασφαλιστούν όλοι οι μισθοί μέχρι τον τελευταίο.

Η ομάδα τέλος να σημειωθεί ότι θα έχει εκπρόσωπο στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ το πρωινό της Τετάρτης (10/09), ο οποίος θα εκφράσει στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και την δυσαρέσκεια του συλλόγου για την τακτική της ΕΠΟ να ανακατέψει τους Ομίλους της κατηγορίας χωρίς γεωγραφικά κριτήρια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here