Συμμετοχή του Αστέρα στην καμπάνια #Morethanfootball Action Weeks

0
454

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA). Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς – μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου. Ο Αστέρας, πιστός στον κοινωνικό ρόλο που υπηρετεί σε όλη τη διαδρομή του, ανακοινώνει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις σε αυτό το διάστημα.

Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Τρίπολης περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και ταυτόχρονα, σύμφωνα και με την οδηγία της ευρωπαϊκής καμπάνιας (#passiton) καλούν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο.

Επιπλέον, ο Αστέρας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν κοινωνοί στην καμπάνια #Morethanfootball. Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι… κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο; Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο Αστέρας θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Στη διάρκεια των #Morethanfootball Action Weeks ο Αστέρας θα παρουσιάσει κι άλλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του, αλλά και την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του.

«#Passiton, σε όλους εσάς. Με μηνύματα προς όλη την κοινωνία!» είναι το μήνυμα με το οποίο κλείνει την ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφορικά με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here