Συμμετοχή του ΓΣ Αρκαδίας στην Ημερίδα «ΝΙΚΗ 2019»

0
488

Η σεζόν δεν έχει παρά λίγες ημέρες από τη στιγμή που ξεκίνησε για τις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας και το περασμένο Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου ο Αρκαδικός σύλλογος συμμετείχε στην ξεχωριστή ημερίδα του ΓΣ Ακρίτα «ΝΙΚΗ 2019» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας στην Καλαμάτα. Οι μικροί αθλητές/τριές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ’ έναν ακόμη αγώνα και να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες σε μια ακόμη ημερίδα ακαδημιών που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια σε πόλεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικότερα με αφορμή τη συγκεκριμένη συμμετοχή ο Γ.Σ.Αρκαδίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυναμικά αρχίσαμε τη σεζόν με πολυπληθή συμμετοχή στην όμορφη ημερίδα «ΝΙΚΗ 2019» με την παρουσία της ασημένιας Ολυμπιονίκη μας στην Ατλάντα το 1996 στο άλμα εις ύψος Νίκης Μπακογιάννη. Την ημερίδα διοργάνωσε ο Γ.Σ. Ακρίτας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες μας, στους προπονητές τους, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους. Ευχαριστούμε τον Γ.Σ. Ακρίτα, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και φυσικά την Ολυμπιονίκη μας Νίκη Μπακογιάννη.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here