Συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας η εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» (+ήχος)

0
577

Έχουν περάσει κιόλας 15 ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που μια ιδέα καλών φίλων και συναδέλφων μέσα σε λίγες μέρες έγινε πράξη με τη μορφή της πρώτης ραδιοφωνικής εκπομπής με τον τίτλο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ»! Ήταν Παρασκευή, 20/01/2006 λίγο μετά τις 18:00, όταν οι φωνές των πρώτων συντελεστών εκείνης της παρεΐστικης εκπομπής ακούστηκαν μέσα από το μικρόφωνο και τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και τους 91,5 μεγακύκλους.

Οι φωνές αλφαβητικά των Φώτη Αλεξόπουλου, Μηνά Αρτόπουλου, Γιάννη Βασιλόπουλου και Δημήτρη Δελή «ταξίδεψαν» εκείνη τη ραδιοφωνική σεζόν του 2006, μέσα από τον σχολιασμό της τοπικής αθλητικής επικαιρότητας με ωραία χαλαρή κουβέντα όπως συμβαίνει στα αθλητικά στέκια.

Εκείνη η πρώτη σεζόν έδωσε τη θέση της στις επόμενες με κάποιους από τους συντελεστές να συνεχίζουν μαζί και κάποιοι άλλοι λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων να «τραβούν» διαφορετικούς «δρόμους» σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Μια εκπομπή που όσο περνούσαν τα χρόνια «ωρίμαζε», εξελισσόταν και μετά από 15 χρόνια συνεχίζει να μεταδίδεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης! Μια εκπομπή που από τα αρχικό παρεΐστικο ύφος, σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε μια δημοσιογραφική προσπάθεια με πρωτεύοντα στοιχεία την ενημέρωση και το σχολιασμό της τοπικής κυρίως αθλητικής επικαιρότητας.

Η 15χρονη αυτή διαδρομή περιλάμβανε πολλές διαφορετικές στιγμές, όμορφες και δύσκολες, καθώς και πολύ προσπάθεια με σεβασμό πάνω απ’ όλα στην σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και των ακροατών. Μια εκπομπή που από την πρώτη μέρα έως και σήμερα αποτελεί εκπομπή «Για Φιλάθλους με Φωνή και Άποψη»! Το «κυρίαρχο» μότο αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε και συνεχίζει ως μια αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή και στην πορεία, από τον Αύγουστο του 2008 απέκτησε το ψηφιακό «αδερφάκι» της το οποίο δεν είναι άλλο από το CONTRAEPITHESI.GR.

Σ’ αυτό το ταξίδι 15 χρόνων που ελπίζουμε να συνεχιστεί αρκετά χρόνια ακόμη, μέσα από την ενασχόληση μας με το ραδιοφωνικό «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», αλλά και το CONTRAEPITHESI.GR, ζήσαμε αμέτρητες αθλητικές στιγμές, καλές και κακές, καθώς και επιτυχίες που πολλές από αυτές αποτελούν ήδη μνήμες ζωής σε ότι αφορά τον αθλητισμό.

Ο γραφών με κάθε προσπάθεια κράτησε «ζωντανό» εκείνο το όραμα που γεννήθηκε στο μυαλό του με την πραγματοποίηση της πρώτης εκπομπής και στη συνέχεια με την αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι αυτό το όμορφο «ταξίδι» θα συνεχιστεί.

Όπως είχα γράψει πριν ένα χρόνο κατά τη συμπλήρωση 14 χρόνων παρουσίας, με τη δική σας στήριξη συνεχίζουμε με εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και επαγγελματισμό να σας μεταφέρουμε τον αθλητικό παλμό της Αρκαδίας μέσα από τη συχνότητα του καλύτερου σταθμού της πόλης! Της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης που για την εκπομπή είναι πολύ σημαντικό που αποτελεί από το ξεκίνημα μέρος του προγράμματός της!

Ευχή αρχικά η εκπομπή αυτή και κατ’ επέκταση αυτή η ιστοσελίδα να συνεχίσουν το έργο τους για πολλά ακόμη χρόνια, μεταδίδοντας στους ακροατές της, πάντα ευχάριστες ειδήσεις αλλά και μεγάλες επιτυχίες για τον Αρκαδικό αθλητισμό! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είναι λίγο σε όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στήριξαν και στηρίζουν αυτή την εκπομπή!

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει την πρώτη αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» που μεταδόθηκε από τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης την Παρασκευή, 20/01/2006:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here