Συμφωνία για φιλοξενία στην Τρίπολη του camp της Εθνικής ομάδας κολύμβησης

0
529

Αποτελεί γεγονός ότι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/09 ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο τεχνικός σύμβουλος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Σωτηρόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνη, συζητήθηκε το θέμα της φιλοξενίας του camp της Εθνικής ομάδας κολύμβησης τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Αρκαδική πρωτεύουσα και το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Το συγκεκριμένο camp παρασκηνιακά είχε συζητηθεί το τελευταίο διάστημα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις των ανθρώπων του ΚΟΑΤ με στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Σήμερα το μεσημέρι μετά από σχετική συζήτηση και με την συγκατάθεση του Δήμου Τρίπολης να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, ήρθε και η τελική προφορική συμφωνία.

Έτσι το διάστημα πιθανότατα μεταξύ 01/10 και 12/10/2020 στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί το προπονητικό camp της Εθνικής ομάδας κολύμβησης. Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει αναλάβει να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα το παραπάνω διάστημα, εξασφαλίζοντας τις εγκαταστάσεις αποκλειστικά για τους αθλητές και τα μέλη της αποστολής (!) σε μια περίοδο όπου η πανδημία του κορωνοϊού αποτελεί αποτρεπτικός παράγοντας και στον χώρο του αθλητισμού. Σημαντική λεπτομέρειες προκειμένου η Εθνική ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να διαμένουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και χωρίς να έρθουν σε επαφή με άλλο κόσμο εκείνο το διάστημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here