Συμφωνία με Γιάννη Παλογιαννίδη ο Παναρκαδικός

0
123

Ο Παναρκαδικός στην προσπάθειά του να ενισχυθεί περαιτέρω σε συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Παλογιαννίδη από τον Πέλοπα Κιάτου.

Ο Παλογιαννίδης προέρχεται από τις ακαδημίες του Πέλοπα Κιάτου και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στη μεγάλη ομάδα του Πέλοπα. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε με τα χρώματα της συγκεκριμένης ομάδας, ωστόσο λόγω της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ήρθε σε συμφωνία με τον Παναρκαδικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Πέλοπας Κιάτου μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας και στον 2ο όμιλο, μετά από 6 αγώνες βρισκόταν στην 1η θέση με 14 βαθμούς.

Ο Γιάννης Παλογιαννίδης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και κυρίως στις θέσεις του εξτρέμ, γεγονός που μπορεί να λύσει τα χέρια του κ. Αντωνόπουλου, ενώ έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα.

Το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΗ» είχε την ευκαιρία να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τον Παναρκαδικό με τον Γιάννη Παλογιαννίδη να μας αναφέρει: «Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα του Παναρκαδικού όσο μπορώ κι εγώ από την πλευρά μου, με σκοπό να πετύχει τους φετινούς της στόχους στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ήρθα σε συμφωνία με τον Παναρκαδικό για το υπόλοιπο της σεζόν,  με αφορμή το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας δεν πρόκειται φέτος να συνεχιστεί.».

Ο Παλογιαννίδης σήμερα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Δρακόπουλο από κοντά, ενώ από σήμερα αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του «τριφυλλιού» και να συμπεριληφθεί στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του team manager του Παναρκαδικού κ. Κώστα Λάγαρη, ο Παλογιαννίδης αποτελεί ένας από μεγαλύτερα ταλέντα τη δεδομένη στιγμή στο χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το κλείσιμο της συγκεκριμένης συμφωνίας. Παράλληλα ο κ. Λάγαρης ανέφερε ότι οι σχέσεις με την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου και ειδικότερα του Προέδρου της ομάδας κ. Βασίλη Παπανικολάου, είναι εξαιρετικές τόσο με τον ίδιο όσο με τον Πρόεδρο του τριφυλλιού κ. Ηλία Καναβέτα και άρα τέτοιες συνεργασίες αναμένεται πιθανότατα να συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here