Συνάντηση για το γήπεδο Π. Άστρους μεταξύ Περιφερειάρχη και εκπροσώπων του ΜΑΝΟ «Αχιλλέας»

0
286

Συνάντηση για το γήπεδο Παραλίου Άστρους μεταξύ Περιφερειάρχη και εκπροσώπων του ΜΑΝΟ «Αχιλλέας» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 02/06, με βασικό θέμα συζήτησης το έργο της περεταίρω αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου στο Παράλιο Άστρους.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξέλιξη στο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ έργο ουσιαστικής αναβάθμισης του γηπέδου της ομάδας, προκειμένου να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο ανοικτό χώρο άθλησης για όλους. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έγινε αποδέκτης ευχαριστιών για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή της Περιφέρειας προς την περιοχή, σημείωσε ότι μέσα από το εν λόγω έργο επιδιώκεται το γήπεδο του Παράλιου Άστρους να αποτελέσει πόλο τόσο για την νεολαία της περιοχής, όσο και τους πολλούς επισκέπτες της στην θερινή περίοδο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στη συνάντηση έδωσαν παρουσία τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, όσο επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών – Οικονομικών – Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here