Συνάντηση Δημάρχου Β. Κυνουρίας με κ. Αυγενάκη για τα αθλητικά έργα υποδομής

0
341

Οι διαδικασίες για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στο Άστρος όπως η διαμόρφωση εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου και εγκατάσταση μέσω ενεργητικής πυροπροστασίας, αλλά και η τοποθέτηση στεγάστρου στην κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου Άστρους, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.

Γι’ αυτά τα δύο έργα, αντιπροσωπεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καμπύλη, συναντήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή (01/10) με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα όσα ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, έχουν χαρακτηριστικά ως εξής:

«Από την χθεσινή μας συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού Δαλιάνη Ιωάννη και του Πρόεδρου της Κοινότητας Άστρους  Μπάρλα Κωνσταντίνου.

Ευχαριστήσαμε τον Υφυπουργό για την αποδοχή του αιτήματός μας και την ένταξη στο ΠΔΕ των έργων:

● Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσω ενεργητικής πυροπροστασίας, προϋπολογισμού: 105.000,00€

● Δ Τοποθέτηση στεγάστρου κερκίδας Δημοτικού Σταδίου Άστρους, προϋπολογισμού: 292.860,00€

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε τις επιπλέον ανάγκες που υπάρχουν καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης περεταίρω βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Τέλος ευχαριστούμε την συντοπίτισσα μας κ. Χονδρολέου Γεωργία, συνεργάτιδα του κ. Υφυπουργού, για την πολύτιμη συνδρομή της.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here