Συνάντηση μέλων ΔΣ της ΕΟΚ με ΠΣΑΚ με θέμα την προοπτική επανέναρξης των πρωταθλημάτων

0
130

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ παρουσία και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με κοινή γραμμή και διάθεση για ενέργειες προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη συγκεκριμένη συνάντηση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β’ αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης ταύτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here