Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου είχε η Διοίκηση του Παναρκαδικού

0
285

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Παναρκαδικού, το πρωί της Τετάρτης (29/12). Στην έδρα της Περιφέρειας, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας μαζί με τον τιμ μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για μία σειρά θεμάτων με τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας, φόρεσε με χαρά το κασκόλ της, θυμήθηκε αναμετρήσεις ξεχωριστής σημασίας και παρουσιάστηκε ενημερωμένος για τα γηπεδικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και την προσπάθεια της διοίκησης για καλύτερες ημέρες στο «τριφύλλι».

Οι κ.κ. Καναβέτας και Λάγαρης παρουσίασαν την προοπτική που έχει ο σύλλογος του Παναρκαδικού στην αναβάθμιση του αθλητισμού και σημείωσαν τα βελτιωτικά έργα που χρειάζεται το γήπεδο, ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργικό.

Ο κ. Νίκας άκουσε με προσοχή τα θέματα που υπάρχουν, συμφώνησε στην προοπτική βελτιωτικών έργων και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις και μελέτες, κάτι που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Παναρκαδικός, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Λαμπρόπουλο, για την συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και έδωσε νέα πνοή στις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here