Συνάντηση Προέδρου ΑΕΚ Τρίπολης με Δήμαρχο Τρίπολης για το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών

0
176

Το πρωί της Δευτέρας (23/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη. Σκοπός της συνάντησης αποτέλεσε η κατάσταση με το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης από κοινού να προχωρήσουν σε απαιτούμενες παρεμβάσεις με την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και παρεμβάσεις στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης μάλιστα προχώρησε και σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση (είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και αντίστοιχη συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου), στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο Τρίπολης κο Κωνσταντίνο Τζιούμη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του κου δημάρχου, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης, κο Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τον Επίτιμο Πρόεδρό της κο Ιωάννη Νίκου, με αντικείμενο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο σύλλογος, ιδιοκτησίας του Δήμου και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων στα πλαίσια της δράσης “Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022 ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ” που με απόφαση του ΔΣ, ως συλλόγου που έλκει την ίδρυσή του από Έλληνες παλιννοστούντες έχει χαρακτηρισθεί το 2022.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης, ιδιαίτερα δε τον κο Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κο Εμμανουήλ Σκαντζό και τον κο Δήμαρχο Τρίπολης κο Κωνσταντίνο Τζιούμη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο χρόνιο αίτημα αποκατάστασης του χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Αναστάσιος Μουκάκης», στην Κάρτσοβα-περιοχή Φιλικών, φυσική έδρα του συλλόγου μας, αφού στο άμεσο μέλλον θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χρηματοδότησης.

Επίσης ευχαριστούμε, τον Δήμο Τρίπολης για την ανάληψη προ έτους και την συνέχιση δράσεων επίλυσης του χρόνιου προβλήματος του ιδιοκτησιακού, καθώς και την πρωτοβουλία-δέσμευσή του, αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου, με ιδίους πόρους.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει με ίδια μέσα να βοηθά προς και αυτή την κατεύθυνση, βελτίωσης του χώρου λαμβάνοντας πρωτοβουλίες γι’ αυτό και καταθέτοντας σειρά προτάσεων στις αρμόδιες διευθύνσεις του Δήμου. Καλούμε δε, τον Δήμο Τρίπολης και τις αρμόδιες υπηρεσίες του, όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση, να διαχειριστούν τον χώρο με την απαιτούμενη σύνεση ώστε να μην επανέλθει στην σημερινή του κακή κατάσταση, γεγονός που πρέπει και η ΕΠΣΑ να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.

Σύντομα θα ακολουθήσει νέα συνάντηση κατά την οποία θα οριστικοποιηθούν και οι υπόλοιπες κοινές δράσεις, με τον Δήμο Τρίπολης.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here