Συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το ζήτημα του γηπέδου Φιλικών

0
124

Την Παρασκευή (13/05) πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνάντηση με βασικό θέμα συζήτησης το θέμα του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών και ειδικότερα της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος και αφού προηγήθηκε έγγραφο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση παρουσία έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός και εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης, παρουσία και του Προέδρου της κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Σκαντζού έγινε γνωστό ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση ανταποκρινόμενη η Περιφέρεια στο αίτημα του ερασιτεχνικού σωματείου για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα του Γηπέδου Φιλικών, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε την συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου με 140.000€ και του Δήμου Τρίπολης με 65.000€ όπου αθλούνται αθλητικά σωματεία της πόλης μας και των γύρω περιοχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here