Συνάντηση του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας με μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης

0
519

Το πρωί της Τρίτης (25/10) αντιπροσωπεία του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με μέλη της διοίκησης του συλλόγου της Τρίπολης. Παράλληλα σε μια συμβολική κίνηση ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας, αγόρασε δύο κάρτες ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης λίγο αργότερα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κο Δημήτρη Κεκετσίδη ο οποίος κ έλκει την καταγωγή του από τις «αλησμόνητες πατρίδες» αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την επίσκεψη της αντιπροσωπίας του, που αποτελείτο από τον κο Βασίλη Αθανασιάδη Αντιπρόεδρο καθώς και τον κο Παρασκευά Κατσικερό Μέλος του Δ.Σ. κ Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον ιστορικό χώρο μνήμης του συλλόγου μας στην Κάρτσοβα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης εκ μέρους της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος και ο κος Ιωάννης Μπουντρούκας Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις δράσεις του συλλόγου μας και την ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβάλλει με την φιλοξενία σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων που θα τονώσουν την τοπική οικονομία! Μετά την μικρή παρουσίαση των εκθεμάτων, η αντιπροσωπία του συλλόγου ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. μας για τις δράσεις του κ προχώρησε σε συμβολική προσφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την προμήθεια δυο καρτών ενίσχυσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος, καθώς και ομόφωνα το ΔΣ θερμά  τους ευχαριστεί τόσο για την  ηθική συνδρομή τους  με την παρουσία τους, όσο και για την συμβολική προσφορά τους.  

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here