Συνάντηση Super League με Υπουργό Υγείας – Διατήρηση των μέτρων τουλάχιστον έως τις 16/01

0
113

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/12) ήταν προγραμματισμένη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League  με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη με «φόντο» τα μέτρα που επέβαλε η πολιτεία και στον αθλητισμό, με τον περιορισμό των φιλάθλων στο 10% της πληρότητας των «γηπέδων» και με ανώτατο όριο τους 1000 φιλάθλους.

Σκοπός από πλευράς της Super League η αναθεώρηση του μέτρου χαρακτηρίζοντας το ιδιαίτερα «αυστηρό» δεδομένων των μέτρων που ήδη τηρούνται από τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο κ. Θάνος Πλεύρης από την πλευρά επέμεινε ότι το μέτρο θα διατηρηθεί έως τις 16/01, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που υποχρεώνει την πολιτεία να πάρει αυξημένα μέτρα.

Ο Υπουργός Υγείας πάντως δεν ήταν απόλυτα αντίθετος με τις θέσεις της Super League. Χαρακτήρισε τις προτάσεις των ομάδων και της διοργανώτριας αρχής ότι εντάσσονται σ’ ένα ρεαλιστικό πλαίσιο και τόνισε ότι η κυβέρνηση αν το επιτρέψει η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα να εξετάσει τη συγκεκριμένη πρόταση και παρατηρήσεις που αναμένει η πολιτεία από τη διοργανώτρια αρχή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε ότι πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση. Πρόσθεσε ότι το ποδόσφαιρο σέβεται το πρωτόκολλο και αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι εισέρχονται στο γήπεδο μόνο εμβολιασμένοι και σχολίασε ότι από τα νέα μέτρα προκύπτει πρόβλημα κυρίως με τους φιλάθλους των ομάδων που εμβολιάστηκαν και νόμιμα «έκλεισαν» τα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα.

Κλείνοντας ο κ. Μποροβήλος δήλωσε ότι η διοργανώτρια αρχή θα βρίσκεται σε επαφή με τον Υπουργό Υγεία προκειμένου να συνεκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε να διαπιστωθεί από τις δύο πλευρές σε τι πλαίσιο θα κινηθούν, με σκοπό να ξεπεραστούν τα αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here